• Ενημέρωση για τα Μουσικά Σχολεία

  20 Οκτωβρίου 2016 | Agenda Νέα
 • Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, το Ωδείο Ακρόαση σάς υποδέχεται στις 12 το μεσημέρι σε μια ενημερωτική συνάντηση για το Τμήμα Προετοιμασίας για τα Μουσικά Σχολεία.

  Η υπεύθυνη καθηγήτρια του τμήματος, Χρυσούλα Αραβανή, σε συνεργασία με τον καθηγητή Δημήτρη Καραβέλη, θα βρίσκονται στο Ωδείο Ακρόαση από τις 12:00 έως τις 14:00 για να απαντήσουν σε όλους τους προβληματισμούς σας.

  Η συνάντηση απευθύνεται σε γονείς και μαθητές που ενδιαφέρονται να δώσουν εξετάσεις για τα Μουσικά Σχολεία της χώρας μας και θέλουν να ενημερωθούν αναφορικά με τη διαδικασία εισαγωγής, το περιεχόμενο και το επίπεδο των μαθημάτων, καθώς επίσης το πρόγραμμα, το λειτουργικό πλαίσιο και τα πλεονεκτήματα των Μουσικών Σχολείων.

  Σας περιμένουμε για μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ως προς τις Εισαγωγικές και Κατατακτήριες Εξετάσεις για τα Μουσικά Σχολεία.

  Η Χρυσούλα Αραβανή είναι καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών. Από τις τάξεις της, έχει αποφοιτήσει σημαντικός αριθμός πτυχιούχων και διπλωματούχων σπουδαστών, αρκετοί από τους οποίους σταδιοδρομούν επαγγελματικά. Έχει δημιουργήσει επίσης εξειδικευμένα τμήματα προετοιμασίας για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία της χώρας με περισσότερες από 100 επιτυχίες στο ενεργητικό της.

  Ο Δημήτρης Καραβέλης είναι μαέστρος, μουσικολόγος, συνθέτης και πιανίστας. Επί σειρά ετών έχει συνεργασθεί με σημαντικά μουσικά ιδρύματα στην Ελλάδα διδάσκοντας πιάνο, ανώτερα θεωρητικά, ιστορικά μαθήματα καθώς και σύνθεση, έχοντας στο ενεργητικό του πάνω από 200 πτυχία και διπλώματα και τουλάχιστον 150 επιτυχίες σε ελληνικά και διεθνή Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσικών Σπουδών.

  Ενημέρωση για τα Μουσικά Σχολεία
  Σάββατο 5 Νοεμβρίου | 12:00
  Ωδείο Ακρόαση | Θηβών 357, Αιγάλεω
  FB event
  Για κρατήσεις θέσεων: 210 5451736 & info@akroasi.edu.gr