• Ενημερωτική Συνάντηση

  12 Σεπτεμβρίου 2016 | Agenda Νέα
 • Το Ωδείο Ακρόαση σάς προσκαλεί αύριο, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, στην ενημερωτική συνάντηση για τους Τομείς Προετοιμασίας, Κλασικής Μουσικής και Ανώτερων Θεωρητικών.

  Οι καθηγητές Χρυσούλα Αραβανή και Δημήτρης Καραβέλης, σε συνεργασία με την διευθύντρια σπουδών Ελένη Μουζακίτη και τον διευθυντή του Ωδείου Αντώνη Γεωργόπουλο, θα υποδεχτούν τους ενδιαφερόμενους για να τους ενημερώσουν αναφορικά με τη διεξαγωγή και το κόστος των μαθημάτων, το περιεχόμενο και τις προοπτικές των παραπάνω τομέων σπουδών.

  Ερχόμενοι στη συνάντηση, θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα και οι απορίες σας ως προς:
  – τις προϋποθέσεις εισαγωγής στα Μουσικά Σχολεία και στα, ελληνικά ή διεθνή, Πανεπιστημιακά Τμήματα Μουσικών Σπουδών.
  – τις μεθόδους διδασκαλίας, το περιεχόμενο, τους στόχους και τις προοπτικές των τμημάτων της Κλασικής Μουσικής: Πιάνο, Συνοδεία Πιάνου, Κλασική Κιθάρα, Κλασικό Μαντολίνο, Έγχορδα Ορχήστρας, Χάλκινα & Ξύλινα Πνευστά, Ακορντεόν Κοντσέρτου, Μονωδία & Μελοδραματική.
  – το περιεχόμενο, τους στόχους και τις προοπτικές, σε γνωσιακό και επαγγελματικό επίπεδο, των τμημάτων των Ανώτερων Θεωρητικών: Ωδική, Αρμονία, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση, Ενοργάνωση & Διεύθυνση Μπάντας, Διεύθυνση Χορωδίας.

  Σας περιμένουμε στο Ωδείο Ακρόαση (Θηβών 357, Αιγάλεω) για μία ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης από τους διακεκριμένους και με πολυετή εμπειρία καθηγητές Δημήτρη Καραβέλη και Χρυσούλα Αραβανή.

  Ενημερωθείτε για τους διδάσκοντες εδώ.

  Πληροφορίες:
  Ωδείο Ακρόαση | www.akroasi.edu.gr
  Ενημερωτική Συνάντηση
  Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, 15:00 – 18:00
  Θηβών 357, Αιγάλεω – 1ος όροφος
  210 5451736 | info@akroasi.edu.gr