• Αντρέας Μπικουβαράκης

  • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου Ανώτερα Θεωρητικά και πήρε το Πτυχίο Ωδικής με καθηγητή τον Κωνσταντίνο Φλεριανό και  Πιάνο με καθηγήτρια την Καίτη Αισιωπούλου.
    Συνέχισε τις σπουδές του στο Ωδείο Αιγάλεω και το 2012 πήρε το Πτυχίο Πιάνου με «Άριστα» με καθηγητή τον Αντώνη Γεωργόπουλο. Επίσης, έλαβε το 2010 με “Άριστα” το Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής και το 2011 το Δίπλωμα Μουσικοδιδασκάλου με καθηγητή τον Σπύρο Βουτσινά. Στα Ανώτερα Θεωρητικά συνέχισε τις σπουδές του με τον Θεόφιλο Βουτσινά, λαμβάνοντας το 2011 το Πτυχίο Αρμονίας και το 2013 το Πτυχίο Αντίστιξης με “Άριστα”.
    Σήμερα συνεχίζει τις σπουδές του στο Ωδείο Ακρόαση και προετοιμάζεται για Δίπλωμα Πιάνου.
    Διδάσκει Μουσική από τον Σεπτέμβρη του 1999 στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και ταυτόχρονα συνοδεύει και προετοιμάζει τραγουδιστές σε προγράμματα λαϊκής και έντεχνης μουσικής. Καθ’ όλη την πορεία του, έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και έχει παίξει πιάνο σε μουσικές ή μουσικο-αφηγηματικές παραστάσεις σε μικρές μουσικές σκηνές.
    Στο Ωδείο Ακρόαση έχει αναλάβει τη συνοδεία και προετοιμασία των σπουδαστών που φοιτούν στην σχολή του λαϊκού τραγουδιού.