• Αντώνης Γεωργόπουλος

 • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Σπούδασε Πιάνο στο Ωδείο Αιγάλεω με καθηγήτρια την Όλγα Παναγιωτίδου και το 1994 πήρε το Δίπλωμά του λαμβάνοντας «Άριστα» & Α’ Βραβείο, ενώ την ίδια χρονιά πήρε με «Άριστα» και το Πτυχίο Ωδικής με καθηγητή τον Ανδρέα Βουτσινά. Συνέχισε τις σπουδές του στα Ανώτερα Θεωρητικά με τον Σπύρο Βουτσινά και πήρε με «Άριστα» το Πτυχίο Αρμονίας το 1998 και το Πτυχίο Αντίστιξης το 2014. Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το Πτυχίο Φούγκας.
  Από τον Σεπτέμβρη του 1994 διδάσκει στην Ωδειακή Εκπαίδευση πιάνο, μουσική δωματίου και θεωρία της μουσικής. Παράλληλα, εργάζεται ως accompanist σε Σχολές Ενόργανης Μουσικής, Μονωδίας & Μελοδραματικής και σε Χορωδίες, συνοδεύοντας σε πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις και σε ακροάσεις που έχουν δοθεί στην Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και τον Δήμο Αθηναίων.
  Καθ’ όλη την πορεία του έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικούς και έχει παίξει πιάνο σε μουσικές ή μουσικο-αφηγηματικές παραστάσεις και σε μικρές μουσικές σκηνές με προσωπικές του συνθέσεις ή διασκευές μουσικών έργων.
  Από το 2008 έως το 2014 διετέλεσε υποδιευθυντής στο Ωδείο Αιγάλεω, ενώ από το 2008 είναι μέλος σε επιτροπές πτυχιακών και διπλωματικών εξετάσεων της Σχολής Πιάνου.
  Το 2011 ολοκλήρωσε, μετά από ένα χρόνο έρευνας, εργασία με θέμα «Το πρακτικό διδασκαλείο του πιάνου» και ένα χρόνο μετά ξεκίνησε να διδάσκει σε ΑμεΑ και σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. 

  Το 2016 ίδρυσε το Ωδείο Ακρόαση στο οποίο είναι Διευθυντής και από το 2017 ανέλαβε την Καλλιτεχνική Διεύθυνση.