• Βιργινία Φραγούλατζη

 • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου και είναι τελειόφοιτη στο Μουσικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει μαθήματα τραγουδιού με τη Λία Γεωργακοπούλου και την Κάρεν Σόλομον, περνώντας σχεδόν από όλα τα μουσικά είδη. Έχει πάρει Diploma in Performance in Popular Vocals & Music Theatre (DipLCM) καθώς και Associate in Teaching Vocals (ALCM) από το London College of Music (West London University) με τη Λία Γεωργακοπούλου & τον Γιώργο Αργυρόπουλο (Ωδείο Μουσικής Πράξης) και πτυχίο ανώτερων θεωρητικών με τον Νίκο Παναγιωτάκη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και φλάουτου για περίπου μια δεκαετία.

  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την τέχνη της φωνής (Robert Bicknell, Robert Lunte, Sheila Cooper, Shelley Burns, Voice and Swallowing Center Athens κ.ά.).
  Διδάσκει μοντέρνο τραγούδι στο Ωδείο Μουσικής Πράξης στο Κουκάκι, στο Μουσικό Εργαστήρι Δίεση στο Γαλάτσι, στο Music Is Education (Χαϊδάρι) και στο MusicFor (παράρτημα Κεραμεικού και Κορυδαλλού).

  Είναι μέλος του φωνητικού συνόλου Fonέs. Τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στο Shrek The Musical στο Εθνικό Θέατρο, με σκηνοθέτη τον Άγγελο Μέντη, όπου έκανε μεταξύ άλλων το ρόλο της Δράκαινας!
  Έχει υπάρξει front woman των Missing Case (funk-rock-soul), Mama Knows Better (soul-rnb-blues) και Groove Therapist. Το 2012 βρέθηκε στο team των back vocals υπό τη διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, σε μια συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Ηρώδειο με τον Μάριο Φραγκούλη και την ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων. Την ίδια χρονιά μαζί με την Μαρίνα Σάττι και την Πηνελόπη Τζανετάκη στη Soul Station Band του Δημήτρη Καλαντζή στο Παλλάς και συμμετείχε στο Melodrama Festival (2012) στην Πολωνία με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο υπό την διεύθυνση της Λίας “Hide” Γεωργακοπούλου και του Παναγιώτη Κραμπή.

  Έχει υπάρξει μέλος διαφόρων χορωδιών και φωνητικών συνόλων.


  Στο Ωδείο Ακρόαση διδάσκει μοντέρνο τραγούδι και musical.