• Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 σάς προσκαλούμε στα εγκαίνια του Ωδείου Ακρόαση (Θηβών 357, Αιγάλεω) για να γιορτάσουμε μαζί την ίδρυση του ωδείου και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

  Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, θα σας παρουσιάσουμε τους τομείς και τα τμήματα στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε, αναδεικνύοντας το όραμά μας και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνει καθημερινά υπόσταση από τους καθηγητές και τους συνεργάτες μας.

  Μετά την παρουσίαση, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά μια περιπλάνηση στον κόσμο της μουσικής από ενόργανα και φωνητικά σύνολα, ξεκινώντας με έργα κλασικής μουσικής, περνώντας στη συνέχεια από ελληνικά και ξένα μουσικά μονοπάτια και καταλήγοντας σε σύγχρονα jazz rock αυτοσχεδιαστικά σχήματα.

  Οδηγοί μας σε αυτή τη μουσική περιπλάνηση θα είναι το σύνολο εγχόρδων Νέοι Καλλιτέχνες, το αθηναϊκό χορωδιακό σύνολο Athens Choir Ensemble και το συγκρότημα Playground.

  Νέοι Καλλιτέχνες
  Ορχήστρα εγχόρδων των σπουδαστών της τάξης του καθηγητή βιολιού Μιχάλη Κουμάτη. Οι Νέοι Καλλιτέχνες θα παρουσιάσει μια σειρά από έργα του κλασικού ρεπερτορίου, με ορχηστρικά και σολιστικά μέρη, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Κουμάτη.

  Athens Choir Ensemble | www.athenschoir.gr
  Πολυφωνικό μικτό χορωδιακό σύνολο που ιδρύθηκε το 2002 με πρωτοβουλία του μαέστρου, μουσικολόγου, συνθέτη & πιανίστα Δημήτρη Καραβέλη. Η Athens Choir Ensembe θα παρουσιάσει έργα κλασικής, ελληνικής έντεχνης και ξένης μουσικής.

  Playground
  Jazz σχήμα με τον Θοδωρή Ξενάκη στα πλήκτρα & το programming και τον Νίκο Μπάρδη στην τρομπέτα. Η μπάντα μέσα από τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό θα παρουσιάσει jazz και jazz rock κομμάτια με πειραματική και ψυχεδελική διάθεση.

  Η βραδιά θα κλείσει με dj set υπό τη συνοδεία κρασιού, αναψυκτικών και ορεκτικών.

  Θα είναι μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να γνωρίσετε τις εγκαταστάσεις, τους ανθρώπους και το έργο του Ωδείου Ακρόαση.

  Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

  Πρόγραμμα
  18:00 Παρουσίαση Ωδείου Ακρόαση
  19:00 Νέοι Καλλιτέχνες
  19:45 Athens Choir Ensemble
  20:30 Playground
  21:15 Dj set

  Πληροφορίες
  Ωδείο Ακρόαση | Opening Day
  Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016
  Θηβών 357, Αιγάλεω – 1ος όροφος
  Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
  Είσοδος Ελεύθερη
  Facebook event | www.akroasi.edu.gr