• Καλωσόρισμα

 • Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό κόσμο του Ωδείο Ακρόαση.

  Με την πλοήγησή σας, θα πάρετε μία πρώτη γεύση για το όραμά μας και τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνει καθημερινά υπόσταση μέσα από τους καθηγητές και τους συνεργάτες μας.

  Το Ωδείο Ακρόαση αποτελεί για εμάς ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Κινητήριος δύναμη αποτέλεσε η αγάπη που έχουμε για τη μουσική και η πηγαία θέλησή μας να μεταδώσουμε τη γνώση και την εμπειρία μας σε κάθε έναν άνθρωπο ξεχωριστά -ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, σεξουαλικότητας, οικονομικής ή επαγγελματικής κατάστασης, θρησκευτικών, ιδεολογικών και λοιπών πεποιθήσεων- ώστε να ανακαλύψει την προσωπική του φωνή και να εκφράσει μέσα από τη μουσική τα συναισθήματά του.

  Θέλαμε να διαμορφώσουμε ένα χώρο ο οποίος θα είναι ζωντανός και θα αποτελεί διαρκή πηγή έμπνευσης, μάθησης και δημιουργίας για τους καθηγητές και τους σπουδαστές, ένα χώρο όπου η μουσική εμπειρία θα ξεδιπλώνεται σε κάθε της έκφανση ανεβάζοντας υψηλά τον πήχη στη Μουσική Εκπαίδευση της χώρας μας. Και γι’ αυτό, είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε παρά τις δυσκολίες της σύγχρονης κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας.

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους φίλους και συνεργάτες που μας στήριξαν σε αυτό το εγχείρημα, το οποίο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς την πολύτιμη συμβολή τους. Ευχόμαστε να χαρείτε την πλοήγησή σας στον δικτυακό μας τόπο και να εμπνευστείτε από τη Μουσική όπως ακριβώς ενέπνευσε εμάς.

  Με εκτίμηση,

  Αντώνης Γεωργόπουλος Διευθυντής του Ωδείου Ακρόαση.