• Ποιοι Είμαστε

 • Το Ωδείο Ακρόαση δημιουργήθηκε το 2016 από τρεις μουσικούς με κοινό όραμα τη δημιουργία ενός φιλόξενου και δυναμικού εκπαιδευτικού πολιτιστικού κέντρου όπου θα προάγεται η μάθηση, η δημιουργικότητα και ο πειραματισμός μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία.

  Ο Αντώνης Γεωργόπουλος, η Ελένη Μουζακίτη και η Αλίκη Χολέβα, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους διδάσκοντες, διαμόρφωσαν ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα μουσικών σπουδών μέσα από το οποίο οι σπουδαστές ανακαλύπτουν και καταρτίζονται στην ενόργανη, φωνητική ή θεωρητική μουσική που τους ενδιαφέρει.

 • Αντώνης Γεωργόπουλος

  Διευθυντής και

  Καλλιτεχνικός Διευθυντής

  Διπλωματούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών από τον Ιούνιο του 1994. Εργάζεται από τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς ως καθηγητής στην Ωδειακή Εκπαίδευση και πιανίστας σε μουσικές σκηνές. 

 • Ελένη Μουζακίτη

  Διευθύντρια Μουσικών Σπουδών

  Διπλωματούχος σαξοφώνου και ανώτερων θεωρητικών από τον Ιούνιο του 1996. Εργάζεται από την ίδια χρονιά ως μουσικός στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση. Διδάσκει σε ΑμεΑ από το 2006, ενώ το 2013 πήρε παιδαγωγική επάρκεια από την ΑΣΠΑΙΤΕ.

 • Αλίκη Χολέβα

  Παιδαγωγός

  Πτυχιούχος πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, καθώς και πτυχιούχος του Τμήματος "Αγωγή και Φροντίδα στην Προσχολική Ηλικία" του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Έχει εργαστεί ως παιδαγωγός στην Προσχολική και Ωδειακή Εκπαίδευση.